Årets nytårsmenu fra Restaurant Tabu, V-hav,Glashuset & Klitrosen
Vi har igen i år sammensat en menu, der gør jeres nytårsaften mere overskuelig i køkkenet. Menuen kræver minimum forberedelse, og I får nogle fantastiske retter.
Snacks
Bresoula & syltede gulerødder Chips med “sour creme smag” & ramsløgsdip Krustade med krabbesalat & karse
Forret Brød & pisket smør
Nytårstorsk med sauce på hummer & hoikaido græskar, og syltede græskar med pompona vanilje samt korianderspire og saltede korianderfrø
Hovedret Krogmodnet okse Med glaseret løg, selleribånd & selleripure Samt oksesky med hengemte solbær Dessert Mousse af hengemte hindbær & jordbær samt hvid chokolade, saltkaramel, bærpure & marenges
Pris pr couvert 500,- Min. 2 couverter – prisen er uden ekspeditionsgebyr
Bestilles inden d. 30 november gives minus 10 % procent på menuen.
Afhentning: Afhentning er mellem 10.00 – 13.00 d. 31. december 2023 OBS! Vælg hvor du vil afhente og husk at vælge det rigtige tidspunkt for det antal kuverter samt sted. Afhentningssteder – Aalborg, Lønstrup, Tranum & Slettestrand Andet info Menuen laves som udgangspunkt ikke som vegetarisk, vegansk eller andre former for allergener.! Henvendelser herom skal fremsendes på mail til kontakt@v-hav.dk