Skip to main content

Aftenkortet

Aftenkortet er gældende fra d. 1/3 – 28/4 
Serveres fra 17.00 – 21.00

Vores 3 retters menuer
– Forret, hovedret & dessert
Aftenkortet er gældende fra d. 1/3 til d. 28/4 

Menuerne serveres med surdejsbrød & lokal smør, samt kartofler med smør & urter
Pris pr. person
395,-

Vesterhavet
Hjemmerøget laks fra Klitrosen med syltede & tørrede tomater, ramsløgsmayo & croutons

Vesterhavsfisk fra auktionen med jordskok, purløg, rogn & beurre blanc

Citronfromage med hvid chokoladeganache, citroncreme & tuile

Glashuset
Rørt oksetatar med salater, frisk peberrod, vinaigrette & sprøde kartofler

Dansk kylling med gulerod, timian, creme fraiche & skysauce

Rabarber anno 2024

Vegetaren
Pocheret æg med ristet brioche, spinat, skalotteløg, lokal ost & purløg

Sæsongrønt fra markerne med beurre blanc

Oste fra lokale & danske mejerier med sprødt, syltede havtorn & hybenkompot

Ved udskiftning af retter i menuen tillægges et gebyr på kr. 50,-

Vinbaren
Vælg frit mellem et udvalg af spændende vine
Hvid-, rosé-, rød- & dessertvin
2 timer
295,-

Ekstra time i vinbaren
100,-

Á la carte – Vælg, som du lyster

En god start
Bobler & udvalg af saltede snacks 
95,-

Forretter
– Alle forretter serveres med surdejsbrød & lokal smør

Hjemmerøget laks fra Klitrosen med syltede & tørrede tomater, ramsløgsmayo & croutons
155,-

Rørt oksetatar med salater, frisk peberrod, vinaigrette & sprøde kartofler
155,-

Pocheret æg med ristet brioche, spinat, skalotteløg, lokal ost & purløg
135,-

Hovedretter
– Alle hovedretter serveres med kartofler med smør & urter

Vesterhavsfisk fra auktionen med jordskok, purløg, rogn & beurre blanc
265,-

Vesterhavsrødspætte med syltede tranebær, kapers, persillesauce & grillet citron
295,-

Sæsongrønt fra markerne med beurre blanc
225,-

Dansk kylling med gulerod, timian, creme fraiche & skysauce
255,-

Bøf af oksemørbrad med pommes frites, bearnaise & sæsongrønt
325,-

Desserter & ost
Rabarber anno 2024
95,-

Citronfromage med hvid chokoladeganache, citroncreme & tuile
95,-

Oste fra lokale & danske mejerier med sprødt, syltede havtorn & hybenkompot
115,-