Skip to main content

Aften

3 retters menuer
Forret, hovedret & dessert
Menuerne serveres med brød & lokal smør

Vesterhavet
Forret med inspiration fra vestkysten
Vesterhavsfisk fra aktionen med sensommergrønt, kartoffel & sauce
Dagens dessert

Pris pr. person
kr. 395,-

Glashuset
Forret med inspiration fra land
Dagens kødstykke med sensommergrønt, kartoffel & sauce
Dagens dessert

Pris pr. person
kr. 395,-

Vegetaren
Forret med inspiration fra marken
Dagens høst fra marken
Dagens dessert

Pris pr. person
Kr. 395,-

Ved udskiftning af retter i menuen tillægges et gebyr på kr. 25,-

Vinbaren
Vælg frit mellem et udvalg af spændende vine.
Mousserende, hvid, rød & dessert.
2 timer kr. 275,-
Ekstra time kr. 100,-


Á la carte
Vælg, som du lyster

En god start
Udvalg af saltede snacks 
kr. 95,-

Forretter

Forret med inspiration fra vestkysten
kr. 155,-

Forret med inspiration fra land
kr. 155,-

Forret med inspiration fra marken
kr. 145,-

Hovedretter
Vesterhavsfisk fra aktionen med sensommergrønt, kartoffel & sauce
kr. 255,-

Vesterhavsrødspætte
Syltede tranebær, kapers, persillesauce, grillet citron & kartofler
kr. 295,-

Dagens høst fra marken
kr. 245,-

Dagens kødstykke med sensommergrønt, kartoffel & sauce
kr. 255,-

Oksemørbrad med sensommergrønt, fritter & bearnaise
kr. 325,-

Desserter & oste
Oste fra lokale & danske mejerier
kr. 115,-

Dagens dessert – forhør betjeningen
kr. 95,-