Aften
Serveres mellem 17.00 – 22.00
Forret, hovedret & dessert
Menuerne serveres med brød & lokal smør
Vesterhavsmenu
Forret med inspiration fra Kyst
Vesterhavsfisk fra aktionen i Hirtshals med sommergrønt, nye kartofler & sauce
Hyldeblomstfromage
Pris pr. person
kr. 395,-
Glashusets menu
Forret med inspiration fra Land
Dagens hovedret med sommergrønt, nye kartofler & sauce
Jordbær fra Stensgaard
Pris pr. Person
kr. 395,–
Vegetarmenu
Forret, hovedret & dessert
Pris pr. person
kr. 395,-
OBS! Ved udskiftning af retter i menuen, tillægges et gebyr på kr. 25,-
Vinbar
2 timer kr. 275,-
3 timer kr. 375,-
Snacks
Saltede mandler – kr. 35,-
Gordal oliven – kr. 35,-
Lufttørret skinke – kr. 100,-
3 slags tapanade – Godt til brødet – kr. 50,-
Forretter
Forret fra Vesterhavsmenu
kr. 155,-
Forret fra Glashusetmenu
kr. 155,-
Forret fra Vegetarmenu
kr. 155,-
Hovedretter
Hovedret fra Vesterhavsmenu
Sommergrønt fra lokale producenter, nye kartofler & sauce
kr. 245,-
Hovedret fra Vegetarmenu
Sommergrønt fra lokale producenter, nye kartofler & sauce
kr. 225,-
Vesterhavsrødspætte
Med persillesovs, syltede tranebær, kapers, grillet citron & nye kartofler
kr. 295,-
Hovedret fra Glashusetsmenu
Sommergrønt fra lokale producenter, nye kartofler & sauce
kr. 245,-
Oksemørbrad
Med ærte francaise, pommes frites & bearnaise
kr. 325,-
Desserter & oste
Jordbær fra Stensgaard
kr. 95,-
Oste fra lokale mejerier – Sønderhaven & Ingstrup
kr. 115,-
Hyldeblomstfromage
kr. 95,-
Sommertærte
kr. 65,-
Restaurant Glashuset i Lønstrup
Strandvejen 68
9800 Hjørring
23. juni - 28 august
Mandag - søndag
11:30-16:00 & 17:00-21:30
29. august + 16. oktober
Torsdag 17:00-21:30
Fredag, lørdag & søndag 11:30-16:00 & 17:00-21:30
Vi har ekstra åbent i forbindelse med efterårsferien i uge 42