VORES 3 RETTERS MENUER
Forret, hovedret & dessert
Menuerne serveres med brød & lokal smør
Pris pr. person
425,-
Resten af sæson 2024 tilbyder vi én menu,
som oftest vil rumme en kombination af råvarer fra både kyst og land.
VESTERHAVSMENU
Forret med inspiration fra Kyst
Vesterhavsfisk fra aktionen i Hirtshals
med sommergrønt, nye kartofler & sauce
Hyldeblomstfromage
Pris pr. Person
kr. 425,-
GLASHUSETSMENU
Forret med inspiration fra Land
Dagens hovedret med sommergrønt, nye kartofler & sauce
Lokale jordbær fra Stensgaard
Pris pr. Person
kr. 425,-
VEGETARMENU
Forret med inspiration fra markerne
Dagens grøntsagsret med nye kartofler & sauce
Oste fra nordjysk mejeri
Pris pr. Person
kr. 425,-
OBS! Ved udskiftning af retter i menuen, tillægges et gebyr på kr. 50,-
VINBAREN
2 timer kr. 295,-
3 timer kr. 395,-
Ekstra time kr. 100,-
Á la carte – Vælg, som du lyster
En god start – Udvalg af saltede snacks
kr. 95,-
Forretter
Forret med inspiration fra kysten
kr. 165,-
Forret med inspiration fra land
kr. 155,-
Forret med inspiration fra markerne
kr. 145,-
Hovedretter
Vesterhavsfisk fra aktionen i Hirtshals med sommergrønt, nye kartofler & sauce
kr. 275,-
Vesterhavsrødspætte med syltede tranebær, kapers, persillesauce, grillet citron & kartofler
kr. 295,-
Dagens grøntsagsret med nye kartofler & sauce
kr. 195,-
Dagens hovedret med sommergrønt, nye kartofler & sauce
kr. 285,-
Bøf af oksemørbrad med pommes frites, bearnaise & sæsongrønt
kr. 325,-
Desserter & oste
Oste fra lokale & danske mejerier med sprødt, salt & sødt
kr. 115,-
Hyldeblomst fromage
kr. 95,-
Lokale jordbær fra Stensgaard
kr. 95,-