Aften

Vinterferien uge 8 2025

Serveres kl. 17.00 - 22.00

aftenmenu med det hele

Bobler & snacks
5 serveringer & 5 glas
kr. 995,-

3-5 retters menu

3 retter - 425,- (3 glas + 295,-)
4 retter - 525,- (4 glas + 395,-)
5 retter - 625,- (5 glas + 495,-)

vinterferiemenu

Menuen

Kystfisk med syrnet dressing, kartofler, purløg & rogn

Vesterhavsfisk med jordskok, brunet smør, kørvel & nødder

Lokal frilandsfjerkræ med sæsongrønt, gastrik sauce & krydderier

Oste 3 slags - Havtorn & hyben - Sprøde kerner - Syltede nødder

Pocheret pærer med vaniljeiscreme & chokolade

á la carte

Snacks

Krustade med skaldyr & karse 40,- 2 stk
Syltede rødder med rygeostcreme, olivenolie & peber 35,-
Grillet brød med pesto & skinke 40,- 2 stk
Sortiment af snacks 100,-

Forretter

Kystfisk med syrnet dressing, kartofler, purløg & rogn 145,-
Vesterhavsfisk med jordskok, brunet smør, kørvel & nødder 145,-

Hovedretter

Lokal frilandsfjerkræ med sæsongrønt, gastrik sauce & krydderier 265,-
Vesterhavsrødspætte med persillesovs, kartofler & grillet citron 295,-
Oksemørbrad med pommes frites, bearnaise & sæsongrønt 325,-

Desserter:

Oste 3 slags – Havtorn & hyben – Sprøde kerner – Syltede nødder 95,-
Pocheret pærer med vaniljeiscreme & chokolade 95,-