Aften
Serveres kl. 17.00 - 22.00
aftenmenu med det hele
Bobler & Snacks
5 serveringer udvalgt af kokken
5 tilhørende glas (med eller uden alkohol)
kr. 995,-
3-5 retters menu
3 retter - 425,- (3 glas + 295,-)
4 retter - 525,- (4 glas + 395,-)
5 retter - 625,- (5 glas + 495,-)
menuer
retterne udvælges af kokken
Menuen
Skaldyrssalat med små agurker, blomsterkarse & aromatisk olie
Kystfisk med syrnet dressing, kartofler, purløg & rogn
Ristet vesterhavsfisk med jordskok, brunet smør, kørvel & nødder
“Karbonade” af kalv & flæsk med glaserede grøntsager & sauce velouté
Chokolademousse x 3 med sprøde chokoladeplader & knas
Oste 3 slags - Havtorn & hyben - Sprøde kerner - Syltede nødder
á la carte
Snacks
Krustade med skaldyr & karse 40,- 2 stk
Syltede rødder med rygeostcreme, olivenolie & peber 35,-
Grillet brød med pesto & skinke 40,- 2 stk
Sortiment af snacks 100,-
Forretter
Kystfisk med syrnet dressing, kartofler, purløg & rogn 145,-
Skaldyrssalat med små agurker, blomsterkarse & aromatisk olie 145,-
Hovedretter
“Karbonade” af kalv & flæsk med glaserede grøntsager & sauce velouté 265,-
Vesterhavsrødspætte med persillesovs, kartofler & grillet citron 295,-
Oksemørbrad med pommes frites, bearnaise & sæsongrønt 325,-
Desserter
Oste 3 slags – Havtorn & hyben – Sprøde kerner – Syltede nødder 95,-
Chokolademousse x 3 med sprøde chokoladeplader & knas 95,-