Aften

Serveres kl. 17.00 - 22.00

aftenmenu med det hele

Bobler & Snacks
5 serveringer udvalgt af kokken
5 tilhørende glas (med eller uden alkohol)
kr. 995,-

3-5 retters menu

3 retter - 425,- (3 glas + 295,-)
4 retter - 525,- (4 glas + 395,-)
5 retter - 625,- (5 glas + 495,-)

menuer

retterne udvælges af kokken

Menuen

Skaldyrssalat med små agurker, blomsterkarse & aromatisk olie

Kystfisk med syrnet dressing, kartofler, purløg & rogn

Ristet vesterhavsfisk med jordskok, brunet smør, kørvel & nødder  

“Karbonade” af kalv & flæsk med glaserede grøntsager & sauce velouté

Chokolademousse x 3 med sprøde chokoladeplader & knas

Oste 3 slags - Havtorn & hyben - Sprøde kerner - Syltede nødder

 

á la carte

Snacks

Krustade med skaldyr & karse 40,- 2 stk
Syltede rødder med rygeostcreme, olivenolie & peber 35,-
Grillet brød med pesto & skinke 40,- 2 stk
Sortiment af snacks 100,-

Forretter

Kystfisk med syrnet dressing, kartofler, purløg & rogn 145,-
Skaldyrssalat med små agurker, blomsterkarse & aromatisk olie 145,-

Hovedretter

“Karbonade” af kalv & flæsk med glaserede grøntsager & sauce velouté 265,-
Vesterhavsrødspætte med persillesovs, kartofler & grillet citron 295,-
Oksemørbrad med pommes frites, bearnaise & sæsongrønt 325,-

Desserter

Oste 3 slags – Havtorn & hyben – Sprøde kerner – Syltede nødder 95,-
Chokolademousse x 3 med sprøde chokoladeplader & knas 95,-