Fisk- & skaldyrsaften

Kom og nyd en uforglemmelig aften med en lækker fisk- og skaldyrsmenu!
Vi byder på en velkomst med snacks, brød og smør, efterfulgt af 3 fantastiske retter, der ledsages af 3 udsøgte vine. Aftenen rundes af med kaffe, avec og sødt.

Bobler & Snacks​
Bagte jomfruhummere med persillesmør, salater, urter & citron
Tempereret fladfisk fra Vestkysten med smør, hvidvinssauce & sæsongrønt
3 slags chokolademousse med sprøde chokoladeplader & knas

Tilhørende vinmenu
Kaffe, sødt & avec

Pris pr. person
795,-  

Lørdag d. 15. marts 2025

påskebrunch

Bordet kan bookes mellem 09.00 - 09.45 (bordet haves til kl. 11:30)

Brunchmenu
2 slags brød med lokal smør
Pocheret æg med røget fisk & karse
2 slags hjemmelavet pålæg
Yoghurt med friske bær & sprød havre
Oste fra nordjyske mejerier
Hjemmelavet marmelade 
Små pandekager med lokal honning

Pris pr. person
195,-
Inkl. kaffe, te, juice & saft ad libitum (på bar)
Pris pr. person
275,-

17. - 21. April 2025 kl. 9.00 - 11.30

påskefrokost

Bordet kan bookes mellem 11:30 og 13:00
- Retterne serveres som social dining

Rugbrød & lokal smør
Modnet høstsild & klassisk tilbehør
Fiskefilet med rørt remoulade, salater, råsyltede agurker & citron
Taskekrabbe rørt med mayonnaise & urter samt ristet brioche
Kystfisk med syrnet dressing, kartofler, purløg & rogn
Påskelam med stuvning af kartofler, dild & rejer
Hvid chokolade parfait med rabarberjuice, syltede rabarber, hindbær & mynte

Pris pr. person
325,-

Børn under 12 år
175,-

17. - 21. marts 2025 kl. 11.30 - 15.00