Skip to main content

Mad ud af huset til selskab

Skal vi stå for maden til jeres fest i hjemmet, i haven, festlokale eller lign. Så bestræber vi os altid i at give jer den bedste service & madoplevelse, som vi giver vores gæster i vores restauranter.
Menuerne er sat efter vores daglige menuer, sæson & hvad vi mener er af bedste nordjyske kvalitet.
Man er selvfølgelig velkommen til at ønske efter eget vælg.
Min. 15 personer

MARTS – JUNI
3-retters menu & brød 
eller social dining med 8 serveringer
Surdejsbrød med lokalt smør & fjordsalt
3 kolde retter / forretter
1 hovedemne med sovs & kartofler
2 slags grønt efter sæsonen
Dessert
Pr. person
395,-

4-retters menu & brød
eller social dining med 12 serveringer
Surdejsbrød med lokalt smør & fjordsalt
5 kolde retter / forretter
2 Hovedemner med sovs & kartofler
2 Slags grønt efter sæsonen
1 Salat efter sæsonen
Dessert
Pr. person
495,-

FORRETTER / KOLDE SERVERINGER
Skaldyrssalat med håndpillede rejer, dild & agurk
“Vores rejecocktail” håndpillede rejer, asparges, salat & rød dressing
Hjemmerøget laks med tørrede tomater, hjertesalat, croutons & urtemayo
Vesterhavstorsk med ramsløgcreme & grønne asparges (Maj – Juni)
Grillet asparges med vinaigrette, karse & friterede kapers (Maj – Juni)
Rørt oksetatar med salater, frisk peberrod, vinaigrette & sprøde kartofler
Pocheret æg med ristet brioche, spinat, skalotteløg, lokal ost & purløg

HOVEDRETTER / VARME SERVERINGER
Vælg mellem
Oksemørbrad
Kylling
Gris
Vesterhavsfisk

Små kartofler med urter & smør

Vælg mellem
Rødvinssauce – Skysauce – Blanquette – Bearnaise +15

2 x Grøntsager efter sæsonen
1  Salat efter sæsonen

Ønskes der 2 gangs servering af hovedemne tillægges der 55,- pr. person

DESSERT / SØDE SERVERINGER
Citronfromage med hvid chokolade ganach, citroncreme & twill (Marts – Juni)
Rabarber anno 2024 (Marts – Juni)
Oste fra lokale & danske mejerier (Marts – Juni)
Lokale jordbær fra Stensgaard med hyldeblomst, vanilje & fløde (Maj – Juni)
Hvid chokolade ganache med rabarbersorbet & karamelliseret nødder (Marts – Juni)

TILKØBSMULIGHEDER
Priserne er pr. person
Saltede snacks 65,-
Sødt/kage 55,-
Natmad fra  95,- / 150,-

PERSONALE
Kok – pr. påbegyndt time 500,-
Vi anbefaler 1 kok pr. 20 gæster
Tjener – pr. påbegyndt time 450,-

SERVICE LEJE
Glas & bestik pr. person 50,-

PRIVATE DINING
Er man på udkig efter en oplevelse i hjemme er dette ligeledes en mulighed.
Dette aftales alt efter ønske med køkkenchef & ejer
En del af Tabu, V-Hav & Klitrosen
Menuen sættes efter sæsonen & de bedste råvarer Nordjylland har at byde på.
Priser fra pr. person
1000,-

 Michael Miv Pedersen